superstar

superstar speaker club

Sebuah program coaching selama 3 bulan untuk bantu anda menjadi Superstar Speaker dengan income, content, dan strategi yang tersusun untuk jadi speaker yang berpengaruh bersama Rizal Rashid dan team. 5 perkara yang bakal anda dapat apabila menyertai Superstar Speaker Club (SSC)

hitm (2 days)

High Income Trainer Mastery (HITM) ialah sebuah program 2 hari bersama Rizal Rashid yang padat dengan ilmu, strategi, teknik dan rahsia-rahsia bagaimana beliau jadikan training, latihan dan coaching beliau menjadi rebutan audiens diluar sana.

 

enhancement program (5 days)

Bersama 5 orang Co-trainer dan team Rizal Rashid yang akan fokus kepada 5 tajuk berbeza iaitu Skill imej & penampilan, strategi marketing untuk industri latihan, skill membina rapport, teknikal dalam program offline & online dan inhouse training mastery.

3 month coaching via zoom

Sesi akan berlangsung di Zoom untuk sebulan sekali bersama Rizal Rashid. Jika ada sebarang masalah atau persoalan boleh terus tanyakan dan insya Allah akan terus dibantu.

 

Train World Class Speaker (Rakaman 3 days)

Kami berikan rakaman program 3 hari ‘TWCS’ yang akan bantu anda jadi speaker yang hebat dari segi skil, teknikal dan sebagainya dalam menjadi seorang speaker yang hebat.

 

group support fb / whatsapp

Group support di Facebook dan Whatsapp juga disediakan untuk bantu anda dan dapat direct access bersama Rizal Rashid. ahli-ahli SSC juga akan membantu jika terdapat sebarang pertanyaan.

speaker

special

Tawaran untuk bawa (1) seorang lagi team secara percuma sehingga 6 petang ini sahaja.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

5 Days Enhancement Program

Bersama 6 orang co-trainer dan team saya dengan 5 topik yang berbeza..

image

Anda akan belajar tentang penampilan seorang speaker. Pakaian apa sesuai, casual, formal dan sebagainya. Begitu juga dengan padanan warna, kasut dan lain-lain khusus untuk speaker & trainer.

dr annshafeera ibrahim

Persona Expert | Physiologist | Lecturer | Speaker | Co Trainer, Neuronworks International Sdn Bhd

rapport

Kelas ini akan fokus bagaimana membina hubungan dengan audiens supaya mereka suka, selesa dan akhirnya mudah untuk di ‘upsell’

Tuan hafiz razak

Co Trainer, Neuronworks International Sdn Bhd

marketing

Kuasai strategi online marketing, social media mangement dan sebagainya dari orang kuat yang membangunkan branding ‘Rizal Rashid‘ dan program-program yang dianjurkan.

Tuan Izzat & tuan Ammar

Marketing Manager, Neuronworks International Sdn Bhd & Junior Digital Marketing, social media specialist.

technical

Anda akan belajar tentang teknikal di kelas offline dan juga online. Penggunaan Mic, Mixer, Kelas online (Zoom, OBS, Streamyard) dan sebagainya.

Tuan Ridhwan Yahya

Creative Media & Technician, Neuronworks International Sdn Bhd

Inhouse

Strategi dan teknik apabila di jemput untuk menjadi trainer di organisasi luar. Apakah persedian, kertas kerja, proposal dan strategy negosiasi dan penetapan harga siling dan lantai.

cikpuan Rozlin abd rashid

Customer Relation & Head of admin, Neuronworks International Sdn Bhd

berapa nilai investment?

Ini ialah program coaching selama 3 bulan yang mana anda akan belajar segala rahsia, strategi, teknik dan formula yang real, kami sendiri gunakan untuk bisnes kami. Kami dedahkan semuanya tanpa sorok-sorok.

 

Kami bakar duit marketing dan experiment program dan sebagainya tahun lepas sahaja lebih 100k untuk pastikan kami dapat teknik dan cara yang betul-betul boleh ‘grow‘ kan company training. Value yang patut kami tawarkan memang tinggi. Disamping dengan bimbingan dari team saya sendiri yang memang mereka yang buat untuk jadikan setiap program berjalan dengan lancar.

 

Tapi kami serius nak bantu. Kami tawarkan pada harga istimewa, cuma RM2997 sahaja untuk seorang.

 

Kami juga tawarkan untuk pakej MEDIUM dan LITE untuk lebih jimat.

 

Daftar sebelum pukul 6 petang hari ini (12 Mac 2022), kami berikan BONUS untuk anda bawa seorang lagi team untuk bersama-sama dalam SCC (Superstar Speaker Club).

Contact Us

sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di talian 0198857600

Penafian: Ini bukan program ‘skim cepat kaya‘. Ini ialah program bimbingan untuk anda mencapai kejayaan dan keberhasilan dalam dunia latihan. Kejayaan, jumlah keuntungan, strategi dan teknik yang berhasil dan sebagainya bukan hanya bergantung 100% kepada kelas ini sahaja. Anda perlu mengaplikasikan dengan baik, take action dan melakukan dengan bersungguh-sungguh dan Istiqomah. Insya Allah kejayaan pasti akan datang, jika tak capai sama 100% pun pasti akan ada improvement untuk skil diri anda.