[PERCUMA] – Video Exclusive¬†‘Rahsia Terbesar Dalam Pengajaran Online’¬†oleh Rizal Rashid

Hai, Saya Rizal Rashid seorang jurulatih komunikasi. Alhamdulillah ‘Norma baru‘ telah mengubah landskap pengajaran & pembelajaran di Malaysia yang mana kebanyakannya perlu dilakukan secara atas talian atau online.

Disebabkan situasi ini, saya keluarkan video exclusive yang saya rakam khas untuk bantu anda merungkai skill, teknik¬† serta rahsia terbesar dalam pengajaran online. Saya berikan tajuk ‘Rahsia Terbesar Pengajaran Online

Video Exclusive ini saya nak beri PERCUMA sahaja untuk bantu anda faham dengan lebih jelas dan sebagai niat saya nak bantu anda yang terlibat dalam pengajaran online seperti Cikgu sekolah, pensyarah, tutor, motivator, trainer, pakar motivasi dan lain-lain.

Video Exclusive ini saya nak beri PERCUMA sahaja untuk bantu anda faham dengan lebih jelas dan sebagai niat saya nak bantu anda yang terlibat dalam pengajaran online seperti Cikgu sekolah, pensyarah, tutor, motivator, trainer dan lain-lain.

Bagaimana nak menonton video Exclusive yang saya tawarkan ini? syarat mudah, Anda hanya perlu lengkapkan maklumat dibawah dan saya akan emailkan terus link untuk menonton video ini.
SEPANJANG PKP, SAYA TELAH ADAKAN LEBIH 15 ONLINE COACHING BERSAMA DENGAN RATUSAN PESERTA DALAM PELBAGAI BIDANG. ALHAMDULILLAH

DAN SAYA ANJURKAN PROGRAM SLOT BICARA INSPIRASI SECARA LIVE DENGAN RAMAI TETAMU JEMPUTAN SEPERTI MR KOKOM, USTAZ ZUL RAMLI, DATO DR FADZILAH KAMSAH, PAK ARY DAN RAMAI LAGI.

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI DALAM VIDEO EXCLUSIVE INI DAN SIRI VIDEO YANG SAYA AKAN HANTAR?

Idea bagaimana nak bina keyakinan diri dan energy untuk memberi manfaat kepada audiens

Bagaimana nak control peserta dengan teknik yang betul. Saya akan share dalam video ini juga bagaimana untuk pastikan audiens fokus dengan anda.

Kenapa pentingya XXXX untuk jadikan anda pengajar, trainer atau pendidik yang disukai walaupun secara online.