influential

Program Exclusive!

oleh Tuan Rizal Rashid untuk membantu profesional, usahawan, bisnes owner dan sesiapa sahaja diluar sana yang nak dibantu selama 6 bulan dan menjadi seorang yang bercakap dengan penuh keyakinan, dapat hasilkan struktur ucapan dan komunikasi yang baik dan cara mengenal atau memahami audiens dengan lebih baik dan efektif.

 

Apa itu The Influential Club (TIC)

Ini ialah sebuah program berteraskan coaching dan group mentoring yang mana kami akan bantu anda untuk upgrade skill komunikasi selama 6 bulan dan 9 hari program intensif yang akan merubah gaya dan teknik komunikasi anda menjadi lebih baik dan berpengaruh.
Setiap bulan akan ada sesi group coaching khas untuk bantu anda dan menilai kemampuan anda serta skill dan teknik yang betul untuk menjadi seorang komunikator yang berpengaruh.

1. berani bercakap (2 HAri) RM997

Program terbaru dari Rizal Rashid ini akan berlangsung secara online selama 2 hari dengan fokus kepada 3 bahagian utama iaitu Mindset Skillset Toolset yang didalamnya merangkumi 10 modul berimpak tinggi untuk bantu anda kuasai ilmu komunikasi sebaiknya.

 

 

2. speak to influence 1.0 (2 hari) RM2,497

Ini ialah masterpiece program kami yang dah bantu ramai bisnes owner, usahawan dan profesional untuk mempengaruhi orang lain. untuk bahagian pertama (1.0) ini program akan berlangsung selama 2 hari secara offline.

3. speak to influence 2.0 (2 hari) RM2,497

Sambungan untuk 2 hari yang berikutnya dalam program Speak To Influence akan berlangsung secara online selama 2 hari. Antara modul yang bakal anda pelajari ialah tentang bagaimana mengenal audiens, staf, team dan agen anda dengan teknik – teknik yang sangat praktikal dan memudahkan anda untuk mempengaruhi orang lain.

 

4. brings out your charisma (1 hari) RM1,497

Anda akan bersama Dr Annshafeera Ibrahim yang akan berkongsi kepada anda tetang membina karisma diri. Bagi kami, komunikasi efektif juga sangat berkaitan dengan imej dan penampilan anda. Program ini akan berlangsung secara offline kerana banyak tools yang berkaitan warna yang bakal anda pelajari nanti.

 

5. magic of storytelling (2 hari) RM2,497

Antara program yang sangat penting dalam menjadikan komunikasi anda berpengaruh. Teknik storytelling adalah kaedah yang sangat  baik untuk mempengaruhi orang lain. Dalam program ini anda akan pelajari skil bagaimana craft cerita, olah dan sampaikan dengan baik dan untuk pastikan cerita kita dapat pengaruhi orang lain. Program ini akan berlangsung secara offline.

 

Exclusive session

Ada 2 perkara penting yang bakal anda perolehi dapat dalam sesi exclusive TIC ini.

1 – Monthly Group Coaching (RM3,597) selama 6 bulan bersama Rizal Rashid via Zoom. Anda akan bersama Rizal Rashid selama 6 bulan dan belajar banyak ilmu-ilmu komunikasi. Sebarang pertanyaan juga dibenarkan sewaktu sesi ini berlangsung.

2 – Whatsapp / Facebook Group Support (RM2,597) selama 6 bulan bersama Rizal Rashid.  Kelebihan yang sangat best kerana anda direct terus dengan tuan Rizal dan insyaAllah anda akan dibantu sebaiknya. Jika ada sebarang pertanyaan pun anda boleh direct tanya dengan Tuan Rizal Rashid.

Profesional Certificate

special

Pendaftaran dibuka untuk batch 11 ( NOVEMBER 2022 ) dengan tawaran promosi RM3900 sahaja sehingga 9 malam.. Daftar sekarang !

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘GREAT RESULT’ DARI AHLI AHLI TIC

#RealResult #RealTransformation

Gambar – gambar ketika sesi coaching dan mentoring bersama TIC

Para ahli TIC yang datang dari pelbagai latar belakang.

iNVESTMENT ILMU UNTUK KE TIC

Program TIC ini mempunyai sesi group coaching & mentoring yang sangat exclusive dan ia memakan banyak masa dan tenaga saya. Tetapi saya dapat banyak permintaan untuk bantu dan ini membuatkan saya berikan komited sepenuhnya untuk hasilkan program ini khas untuk bantu anda semua yang nak upgrade kerana saya percaya skill komunikasi ini boleh dilatih dan dibentuk sehingga berjaya.

 

Nilai sebenar untuk hadir dan belajar ke program TIC ini sahaja lebih RM16, 179 untuk seorang. Anda bakal berjumpa saya setiap bulan secara online dan dapat hadir ke program saya secara percuma dan belajar banyak lagi cabang ilmu dalam komunikasi dan upgarde diri anda menjadi lebih yakin, boleh pengaruhi orang dan banyak lagi. Harga RM16, 179 untuk seorang memang sangat berbaloi dengan ilmu yang bakal anda pelajari selama 6 bulan ini.

Tapi..

Saya tak nak anda bayar amount ini kerana saya nak pastikan saya dapat bantu anda, lagi – lagi di Era post Covid-19 ini. Setelah berfikir panjang bersama team, saya nak berikan tawaran istimewa anda hanya perlu bayar RM3997 sahaja untuk seorang dan bersama saya selama 6 bulan.

Anda boleh rujuk dengan team kami ditalian 019 885 7600 atau 0112 600 0112 jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai TIC

special offer!

Special untuk The Influential Club (TIC) di tahun 2022 ini, kami tawarkan ‘Professional Certificate‘ yang sangat exclusive untuk anda yang ambil pakej TIC. Majlis graduasi dan penyampaian sijil akan diberikan selepas tamat cemerlang selama 6 bulan Coaching & mentoring bersama Rizal Rashid.

Sebarang pertanyaan tentang TIC boleh hubungi kami di talian 019 885 7600 atau 0112 600 0112. Pembayaran boleh dilakukan secara Kad Kredit, debit dan lain – lain.

Perlukan pelan pembayaran secara Ansuran / Installment selama 6 bulan? Di TIC, kami juga ada sediakan khas untuk bantu anda yang nak buat pembayaran secara ansuran, Klik butang dibawah: