influential

Program Exclusive!

oleh Tuan Rizal Rashid untuk membantu profesional, usahawan, bisnes owner dan sesiapa sahaja diluar sana yang nak dibantu selama 6 bulan dan menjadi seorang yang bercakap dengan penuh keyakinan, dapat hasilkan struktur ucapan dan komunikasi yang baik dan cara mengenal atau memahami audiens dengan lebih baik dan efektif.

 

Apa itu The Influential Club (TIC)

Ini ialah sebuah program berteraskan coaching dan group mentoring yang mana kami akan bantu anda untuk upgrade skill komunikasi selama 6 bulan dan 8 Modul melalui pelbagai siri program.
Setiap bulan akan ada sesi group coaching khas untuk bantu anda dan menilai kemampuan anda serta skill dan teknik yang betul untuk menjadi seorang komunikator yang berpengaruh.

LIve Programs

Anda akan hadir ke LIVE Event saya sepanjang 6 bulan ini tanpa perlu bayararan apabila anda sertai TIC. Boleh ulang berkali kali. 3 program yang kami tawarkan ialah

1. Speak With Confidence

2. The Arts Of Building Rapport

3. PENA.

 

Recorded program

Ada 3 program recorded yang anda boleh tonton bila-bila masa yang sesuai terus dari phone, tablet mahupan laptop anda. 3 program ini:-

1. Live Streaming With Confidence

2. Fundamental of NLP

3. Power Of Influence.

Premium program

Anda juga akan dapat 1 program premium iaitu ‘Powerful Storytelling‘ yang mana merupakan program yang akan bantu anda craft, bina, dan sampaikan cerita dengan baik. Ini sangat membantu anda untuk berkomunikasi atau menyampaikan mesej dengan baik selepas ini. Kelas ini akan berlangsung secara online.

 

masterpiece programs

Ini merupakan masterpiece program yang kami sangat sarankan semua peserta yang serius nak improve skill komunikasi berpengaruh mereka. Program ‘Speak To Influence‘ ialah sebuah program 3 Hari ini kami akan anjurkan secara Hybrid (Online & Offline) dan insya Allah anda akan rasai sesuatu yang sangat berimpak selepas hadir ke program ini nanti.

 

Exclusive session

Ada 4 perkara penting yang bakal anda dapat dalam sesi exclusive ini.

1 – Monthly Group Coaching selama 6 bulan bersama Rizal Rashid via Zoom. Anda akan bersama Rizal Rashid selama 6 bulan dan belajar banyak ilmu-ilmu komunikasi. Sebarang pertanyaan juga dibenarkan sewaktu sesi ini berlangsung.

2 – Whatsapp / Facebook Group Support selama 6 bulan bersama Rizal Rashid.  Kelebihan yang sangat best kerana anda direct terus dengan tuan Rizal dan insyaAllah anda akan dibantu sebaiknya.

3 – TIC Member’s Portal. Ini ialah dashboard atau member area untuk TIC. Segala rakaman program, informasi program terdekat, maklumat TIC dan networking bersama team TIC yang lain semuanya ada di dalam member’s portal ini.

Profesional Certificate

special

Pendaftaran dibuka untuk batch Februari 2022 seramai 30 orang sahaja. Daftar sebelum 6 petang & anda berpeluang dapat sesi Online one to One Coaching bernilai RM4000 (5 Terawal)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘GREAT RESULT’ DARI AHLI AHLI TIC

Gambar – gambar ketika sesi coaching dan mentoring bersama TIC

Para ahli TIC yang datang dari pelbagai latar belakang.

iNVESTMENT ILMU UNTUK KE TIC

Program TIC ini mempunyai sesi group coaching & mentoring yang sangat exclusive dan ia memakan banyak masa dan tenaga saya. Tetapi saya dapat banyak permintaan untuk bantu dan ini membuatkan saya berikan komited sepenuhnya untuk hasilkan program ini khas untuk bantu anda semua yang nak upgrade kerana saya percaya skill komunikasi ini boleh dilatih dan dibentuk sehingga berjaya.

 

Nilai sebenar untuk hadir dan belajar ke program TIC ini sahaja lebih RM17 876 untuk seorang. Anda bakal berjumpa saya setiap bulan secara online dan dapat hadir ke program saya secara percuma dan belajar banyak lagi cabang ilmu dalam komunikasi dan upgarde diri anda menjadi lebih yakin, boleh pengaruhi orang dan banyak lagi. Harga RM17 876 untuk seorang memang sangat berbaloi dengan ilmu yang bakal anda pelajari selama 6 bulan ini.

Tapi..

Saya tak nak anda bayar amount ini kerana saya nak pastikan saya dapat bantu anda, lagi – lagi di Era post Covid-19 ini. Setelah berfikir panjang bersama team, saya nak berikan tawaran istimewa anda hanya perlu bayar RM3997 sahaja untuk seorang dan bersama saya selama 6 bulan.

Untuk Pakej yang berbeza dan tawaran harga juga berbeza. Anda boleh rujuk dengan team kami ditalian 019 885 7600 atau 0112 600 0112 jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai pakej – pakej yang ditawarkan

special offer!

Special untuk The Influential Club (TIC) di tahun 2022 ini, kami tawarkan ‘Professional Certificate‘ yang sangat exclusive untuk anda yang ambil pakej TIC. Majlis graduasi dan penyampaian sijil akan diberikan selepas tamat cemerlang selama 6 bulan Coaching & mentoring bersama Rizal Rashid.

Sebarang pertanyaan tentang TIC boleh hubungi kami di talian 019 885 7600. Pembayaran boleh dilakukan secara Kad Kredit, debit dan lain – lain.