PERHATIAN! khas untuk anda yang nak kuasai ilmu ‘mempengaruhi’ ini ialah program yang anda patut hadir dan belajar dan anda akan rugi besar jika tak kuasai ilmu mahal di zaman 2021 ini! Banyak teknik, tips dan skill yang bakal didedahkan kepada anda sepanjang program ini berlangsung. Teruskan bacaan anda..

Promosi Istimewa #SuperEarlyBird serendah RM17 sahaja untuk 150 orang terawal mendaftar.

Program ini akan berlangsung lagi..

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

..The secret to hack our audience’s mind so that we can effortlessly influence them..

4 BONUS ISTIMEWA INI KAMI BERIKAN KEPADA SEMUA PESERTA YANG AKAN MENDAFTAR KE POI 2021

e-workbook Power of influence bernilai RM98

Kami sediakan E-Workbook untuk memudahkan anda lebih faham tentang apa yang bakal anda pelajari dalam program ini dan anda boleh salin nota-nota penting kedalam E-Workbook ini. Kami sarankan untuk anda muat turun dan dicetak supaya lebih memudahkan sesi pembelajaran nanti.

GROUP SUPPORT FACEBOOK BERNILAI RM149

Kami sediakan group support di Facebook untuk memudahkan anda untuk mendapatkan info program dan berkongsi idea dan pandangan bersama peserta-peserta lain di dalam program ini.

RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM199

Kami serius nak bantu anda, oleh itu kami akan berikan ‘Rakaman penuh’ program terus ini kepada anda. Anda boleh ulangtonton dan boleh buat ulangkaji dengan lebih mendalam sehingga anda faham.

KELAS EXTRA FOLLOW-UP BERNILAI RM249

Kami nak pastikan anda berjaya. Bukan hanya bayar, hadir belajar, dan lupa. Kami akan adakan kelas extra follow-up selepas program ini berlangsung supaya kami dapat beri bantuan sebaiknya kepada anda selepas program. Kalau ada soalan, nak tanya apa-apa kami sedia membantu.

PROMOSI KHAS UNTUK 1000 ORANG TERAWAL SAHAJA.

Adakah anda pernah hadapi stuasi berikut..

❌ Apa perasaan anda apabila bercakap tapi orang tak dengar pun, mereka tak rasa penting pun apa yang anda sampaikan.

❌ Nak sampaikan sesuatu kepada client / pelanggan, mereka tak jelas dan tak terpengaruh akhirnya susah untuk anda yakinkan mereka ketika pitch.

❌ Anda perasan yang staf dan team anda tak lagi ikut pun apa yang anda sampaikan? mereka tak jelas atau tak kisah pun dengan apa yang anda maklumkan. Parah!

❌ Kalau sampaikan kata-kata motivasi & nasihat kepada staff atau team anda mereka buat selamba je, macam takda apa-apa?

❌ Bila dalam meeting, bos atau pihak atasan tak terima pun pandangan anda walaupun ia pandangan bernas dan boleh bantu syarikat berkembang.

Sebenarnya ramai hadapi situasi ‘perit’ diatas. Keyakinan diri akan jatuh dan anda rasa ‘eh looser-nya aku

That why, sangat penting untuk anda tahu ilmu & skill untuk mempengaruhi orang lain. Bagaimana membuat audiens yang mendengar apa yang anda sampaikan terus percaya dan ikut apa yang anda sampaikan.

Bagaiman memberi presentation atau pitch yang padu yang akan buat audiens, staff, team, pelanggan, client atau sesiapa sahaja ‘jatuh cinta‘ dan akhirnya ikut apa yang anda sampaikan. Saya selalu tekan ini sebagai ilmu ‘Komunikasi Berpengaruh‘ yang telah saya ajarkan kepada ramai student-student saya dari kalangan business owner, usahawan, profesional, student dan ramai lagi.

Perkenalkan, program terbaru kami ‘Power Of Influence‘ Bring Out The Star In You sebuah program untuk membantu anda ‘hack‘ minda audiens atau orang lain supaya mereka ikut dan follow apa yang anda sampaikan.

MAKLUMAT PENTING PROGRAM POWER OF INFLUENCE

14 Ogos 2021 | Sabtu

Advanced Zoom Meeting

08.30 PG hingga 05.00 PTG

Program akan berlangsung dalam 80% Bahasa Dan 20% English

Kalau anda ingat fast food , anda akan ingat siapa? Brand apa? Mungkin anda akan ingat KFC ataupun mungkin anda ingat MCD. Perasan tak mereka secara halus mempengaruhi minda kita untuk makan fast food.

Kalau anda fikir air berkabonat, anda ingat siapa? Mungkin anda akan ingat Pepsi. Mungkin anda akan ingat Coca-Cola. Perasan tak mereka ini juga secara halus mempengaruhi minda kita untuk minum air berkabonat.

Kalau anda fikir nak makan pizza, anda ingat siapa? Mungkin anda akan ingat Pizza Hut. Mungkin anda akan ingat Domina’s pizza. Perasan tak mereka ini juga telah mempengaruhi secara halus minda kita untuk makan pizza mereka.

Sebenarnya brand-brand ini telah mempengaruhi secara halus minda anda dan sebenarnya ada sains dibelakang teknik dan skill ini yang mana kami akan kongsikan dalam program ini sekaligus akan membantu anda untuk apply dan bantu team, staff, agent, bos, client mahupun pelanggan anda.

3 MODUL UTAMA YANG BAKAL ANDA PELAJARI DALAM POWER OF INFLUENCE

the philosophy of influence.

Tahukah anda sebenarnya ada satu falsafah dalam mempengaruhi orang  yang mana jika anda tahu sahaja falsafah ini insyallah anda tahu bagaimana untuk mempengaruhi orang sekeliling anda dengan mudah. Ia sangat membantu untuk mempengaruhi orang lain.

4-step power of influence

Saya juga akan kongsikan tentang 4 step the power of influencing yang anda akan belajar step by step dan mudah untuk faham yang mana anda akan belajar bagaimana kita nak mengubah gaya fikir dan sudut pandang seseorang.

the priming method.

Kami sediakan juga priming Method supaya sesuatu mesej akan sentiasa berada dalam minda seseorang sama juga seperti bila anda teringat fast food anda akan teringat kfc, mcd dan lain-lain. Ini skill yang patut ada pada anda supaya mudah untuk pengaruhi orang lain.

dan banyak lagi teknik, tips dan strategi yang bakal anda belajar dan kuasai sepanjang program ini nanti. bukan hanya teori, bahkan anda akan alami secara praktikal juga!

Kami sangat menekankan perkongsian yang ‘premium’ dan memberi manfaat yang terus dan maksima. Oleh sebab itu peserta yang hadir bukan hanya menyalin nota atau mempelajari secara teori sahaja tetapi kami ajarkan terus secara praktikal setiap skill atau teknik yang dikongsikan nanti supaya anda ‘breakhtrough’ atau laluinya dan akan membantu peserta memahami dengan lebih cepat!

Dengan pengalaman yang ada, kami janji anda akan belajar banyak perkara dan yang paling penting bermanfaat dan anda boleh terus praktikkan (Actionable Knowledge). Dalam sesi pembelajaran juga anda diberi peluang untuk bertanya soalan dan kami sedia untuk bantu anda terus maju dan meningkatkan lagi skill dan kemahiran anda untuk mempengaruhi orang lain.

BAGAIMANA PROGRAM INI DIJALANKAN SECARA ONLINE?

Program ini diadakan dalam Advance Zoom Meeting yang telah kami gunakan di banyak program kami sebelum ini dan insya Allah memberi impak yang hampir sama dengan kelas offline.

buka kamera / webcam

Peserta digalakkan untuk membuka kamera / webcam untuk pastikan penyampaian dan impak dapat dirasai secara maksima.

bersedia mic dibuka

Akan ada interaksi dua hala antara speaker dan peserta, maka bersedia untuk buka mic apabila diminta dan tutup jika tidak perlu.

Hadiri kelas di tempat yang sesuai

Untuk impak yang terbaik, peserta di kehendaki berada di tempat dan persekitaran yang sesuai.

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU ANDA?

Siapa Rizal Rashid

Merupakan seorang ‘Communication Coach‘ yang telah membantu ramai usahawan, bisnes owner dan juga profesional di luar sana untuk mahir bercakap dengan komunikasi berpengaruh, dan membantu ramai orang untuk tampil berani dan konfiden. seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia

Berguru dengan World Champion Public Speaking 2014 di Sri Lanka dan pernah membawa mentor beliau ini terbang ke Kuala Lumpur dan berkongsi dengan rakyat Malaysia dalam program komunikasi terbesar di Malaysia iaitu Program Now Everyone Can Speak.

Hasil dari berguru dengan ramai individu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya ‘Success led by the power of Communication

Merupakan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker – speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.

Pernah dijemput berkongsi kepakaran di Astro Awani, RTM, TV Al-Hijrah dan selalu ke udara di Ikim.FM untuk berkongsi kepakaran dalam bidang ‘komunikasi berpengaruh’kepada ramai orang diluar sana.

As seen on

INI ANTARA STUDENT SAYA YANG TELAH DIBANTU 

Coach Abduh, sifu sublet

Dulu nak pengaruhi audiens memang mencabar lagi – lagi apabila masuk ke dunia latihan, training yang mana perlu menjadi speaker dan trainer yang kena bercakap dihadapan.

Masa sebelum join kelas Rizal Rashid, Coach Abduh hanya mampu upsell atau jual kelas sambungan beliau hanya seorang sahaja, Alhamdulillah selepas belajar teknik-teknik untuk pengaruhi audiens dengan lebih baik, teknik dan skill mempengaruhi, akhirnya beliau mampu closed hingga 5 orang yang join ke program sambungan beliau yang bernilai RM1997. Peningkatan yang mendadak dalam beberapa kali sesi kelas sahaja. Tahniah Coach Abduh!

BERAPA NILAI INVESTMENT ILMU UNTUK KE PROGRAM INI?

Harga sebenar untuk ke program ini ialah RM129 untuk seorang. Anda akan belajar banyak perkara dengan ilmu-ilmu yang mudah dipraktikkan dan PROVEN serta penerangan yang mudah untuk anda faham Insya Allah.

Tapi untuk promosi kali ini, kami berikan harga #SuperEarlyBird khas untuk 150 yang terawal, kami tawarkan pada harga RM17 sahaja untuk seorang.

Selepas habis 150 orang terawal mendaftar, harga akan dinaikkan.

daftar segera!

Daftar Segera dibawah!

jika terdapat masalah atau pertanyaan, boleh terus hubungi pegawai khidmat pelanggan kami

019 885 7600 Cikpuan rozlinita

0112 600 0112 Cikpuan Rozlinita