PERHATIAN! anda nak kuasai ilmu ‘Personal Branding’ di Social Media yang telah tebukti memberi impak dan memberikan peluang untuk menjana pendapatan dengan mudah dan free cost marketing? Teruskan bacaan anda..

Program ini akan berlangsung lagi..

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PROMOSI KHAS UNTUK 72 100 ORANG TERAWAL SAHAJA

Harga Asal untuk program ini ialah RM5997 untuk seorang.

Tapi nilai itu mungkin tinggi bagi sesetengah anda yang baru nak start berniaga atau start membina platform social media mereka dengan lebih berkredibiliti. Jadi kami nak buka potongan diskaun khas untuk program full day (pagi hingga petang) dan yang bertuah dapat breakfast lagi dengan kami. So kami buka harga..

Harga Diskaun ialah RM897 untuk seorang. (Jimat banyak!)

Woww! memang banyak diskaun kami beri, khas sebab kami nak bantu anda berjaya membina ‘personal branding‘ di social media. Japppp! kami nak bagi lagi offer sempena launching exclusive program ini yang dibuka untuk 100 orang pertama yang mendaftar dan mendapatkan tiket, kami nak tawarkan harga super special iaitu.. 

RM 250 UNTUK SEORANG

Untuk 2 hari full program dan Bonus EXTRA khas untuk 50 yang terawal akan dapat sesi ‘Breakfast’ bersama kami. Boleh tanya soalan dan macam-macam lagi dalam sesi Exclusive ini. Best ke Best?

PROMOSI KHAS UNTUK 72 100 ORANG TERAWAL SAHAJA. Harga akan dinaikkan apabila cukup 100 orang! (Serius)

Nak daftar secara berkumpulan?

Kami ada tawaran istimewa untuk yang nak mendaftar secara berkumpulan. Tawaran dibuka untuk daftar seramai 5 orang dan anda akan mendapat percuma 1 seat atau pendaftaran seramai 10 orang dan anda akan mendapat 2 seat percuma.

Adakah anda seorang usahawan atau business owner ?

Bila sebut Air Asia, siapa yang anda fikir ? Yes Tan Sri Tony Fernandes. Bila kita sebut D’Herbs, siapa yang akan terbayang difikiran kita ? Yes, Dato’ Aliff Syukri dan bagaimana pula dengan Pamoga, siapa yang kita ingat ? Ya betul, Dato’ Sri Vida.

 

Kalau anda perasan, setiap produk atau bisnes pada zaman sekarang mesti ada muka yang ditonjolkan. Sebabnya, bila orang tahu siapa pengasasnya , pelanggan akan lebih TRUST.

Itulah kekuatan Personal Brand. Kerana ianya akan membina TRUST pelanggan terhadap produk atau servis anda.

Adakah anda seorang penjawat awam atau swasta ?

Pernah tak boss kita sebut nama seseorang. Asyik nama dia sahaja yang disebut sebut. Boss suka akan individu tersebut dan akhirnya mudah dia nak naik pangkat, atau mudah untuk menaiki tangga tangga karier.

Kenapa jadi begitu ? Sebab boss kenal dia…. Kenapa boss kenal dia sedangkan ramai lagi staff staf lain di ofis kita..

Sebabnya Personal Brand individu tersebut sangat kuat.

Jadi persoal branding juga penting untuk penjawat awam dan swasta.

Adakah anda seorang yang masih bekerja dan plan nak berniaga ?

Zaman I.R 4.0 ni, kita perlu lebih expose di media sosial. Jika kita kurang expose, susah untuk kita perkenalkan bisnes yang kita nak bina. Justeru Personal Brand ni sangat penting untuk langkah permulaan anda menceburkan diri dan perniagaan.

Adakah anda seorang dropshipper ?

Jika anda adalah seorang dropshipper, Personal Branding sangat penting kerana jika anda jual produk atau servis lain dimasa akan datang, anda sudah dikenali pelanggan anda. Dengan kata mudah, anda sudah mendapat trust mereka. Senang anda nak menjual apa pun org berani untuk membeli dengan anda.

Adakah anda nak jadi selebriti di media sosial?

Instafamous buat review pun orang bayar. Bukan susah pun kerja. Just review product, komen dan share di media sosial. Kemudian orang bayar servis anda. Tapi kena ramai follower la dulu. Baru boleh orang bagi review yang berbayar. So, kena bina Personal Brand kalau nak jadi selebriti di media sosial.

2 DAYS EXCLUSIVE PROGRAM

enhance your personal branding on social media

kenapa ‘personal branding’ 

Dalam era industri revolusi 4.0 (I.R 4.0), personal branding adalah sangat penting.

Ini kerana ianya akan menaikkan TRUST terhadap produk atau perkhidmatan yang kita sediakan.

Bila orang sekeliling sudah percaya, mudah untuk kita menjual atau mendapatkan perhatian mereka.

TAPI TAK SEMUA TAHU NAK BINA ‘SOCIAL MEDIA’ DAN PERSONAL BRANDING DENGAN BETUL YANG AKAN BERI MANFAAT KEPADA MEREKA. INI ANTARA MASALAH YANG BIASA DIALAMI..

b

tak tahu strategi dan teknikal di social media

Nak buat video Live di Facebook & Instagram Pun tak berani. tiada konfiden

ramai follower tapi krik krik.. jarang dapat like & komen

p

tIADA KREDIBILITI & KARISMA DI SOCIAL MEDIA, MENYEBABKAN ORANG TAK PERCAYA PUN ANDA.

tak tahu cara nak ambil gambar dengan betul dan nampak lawa dan kemas

nak menjual di social media, tapi tak tahu cara yang betul

maklumat penting

8 Dan 9 February 2020

Auditorium Tekun Nasional, Bandar Tasik Selatan Kuala Lumpur

08.30 Pagi hingga 05.30 Petang

3 manfaat utama selepas anda hadiri program ini

N

get more trust on social media

Dalam dunia maya atau social media, Trust adalah isu utama. Apabila anda dah gain trust, Insya Allah orang akan mudah percaya dan apa sahaja anda jual insya Allah ramai yang akan beli. Dalam program 2 hari ini, anda bukan sahaja belajar membina kepercayaan follower bahkan anda akan menambah baik nilai diri melalui modul-modul yang bakal dikongsikan.

N

get more attention and engagement

Kalau dah ramai pengikut, mestilah kita mahukan mereka kenal kita, selalu engage dengan posting dan konten anda. So sangat penting untuk anda mahir dan kuasai ilmu membina attention dan engagement ini. Dan insya Allah pulang sahaja dari program ini, anda bakal tahu dan aplikasikan dalam socmed anda.

N

increase your revenue & sales

Selepas ‘Personal Branding’ anda di UPGRADE, sales akan datang dengan sendirinya insya Allah. Kenaikkan sales juga akan jelas kelihatan apabila ‘Branding’ anda terbina dengan kuat dan jumlah follower dan pengikut yang sedia nak membeli dan mendapatkan produk-produk yang anda jual.

N

reduce marketing cost

Kekuatan personal branding apabila ia berjaya ialah kita dapat reduce cost marketing yang banyak. Kita boleh gunakan pengikut dan follower kita sebagai duta atau jadikan mereka agent untuk promote produk dan servis kita dan banyak lagi strategi yang mana akan bantu naikkan nama brand dan kita dapat kawal dan reduce cost marketing.

Serius, ini sangat saya perlukan!

6 modul utama  

Dalam program 2 hari ini, anda bakal didedahkan dengan ENAM (6) Modul utama yang akan membantu anda membina ‘PERSONAL BRANDING’ dan Online presence yang berpengaruh di Social Media.

Bina Personal Brand

Modul premium ini akan membantu anda memilih brand atau nama brand anda dengan teknik dan strategi yang betul supaya ianya kelihatan mudah disebut , dingati dan kekal lama. Anda akan belajar A to Z dari real case study.

Bina follower dan raving fan

Apakah cara untuk mendapatkan follower yang berkualiti dan seterusnya bertukar menjadi ‘raving fan’  Apa saja program atau produk / servis yang anda sediakan, berebut follower anda nak dapatkan. 

bina 'karisma' dan keyakinan

Anda bakal didedahkan teknik bina ”karisma” di social platform. Bayangkan anda dah ramai follower dan pengikut, tapi nak buat sesi Live pun takut dan tak berani. Bagaimana orang nak trust?

membina konten berpengaruh

 Bila dah ada follower atau sedang membina pengikut setia, konten adalah sangat penting. Konten yang bagus, baik dan bermanfaat akan membina pengikut dan komuniti follower yang bagus. So bagaimana cara membina, mencari atau mencipta konten berpengaruh? dalam modul ini bakal anda kuasai.

seni mengambil gambar

Apabila bercerita tentang ‘branding’ atau social appearance, ia juga melibatkan gambar atau video. Dalam modul ini, anda bakal belajar teknik mengambil gambar atau video yang akan melihatkan anda berpengaruh dan approachable. penting untuk anda kuasai!

strategi membina 'engagement'

Dah ada nama brand yang hebat, konten menarik serta gambar dan video terbaik, bagaimana pula cara untuk membina ”interaksi” atau ”engagement” dengan audiens atau follower anda? Jangan syok sendiri, anda pos anda yang like. Kuasai tekniknya dengan modul yang very premium ini!

dan banyak lagi teknik, tips dan strategi yang bakal anda belajar dan kuasai sepanjang 2 hari program ini nanti. bukan hanya teori, bahkan anda akan alami secara praktikal juga!

Kami sangat menekankan perkongsian yang ‘premium’ dan memberi manfaat yang terus dan maksima. Oleh sebab itu peserta yang hadir bukan hanya menyalin nota atau mempelajari secara teori sahaja tetapi kami ajarkan terus secara praktikal setiap skill atau teknik yang dikongsikan nanti supaya anda ‘breakhtrough’ atau laluinya dan akan membantu peserta memahami dengan lebih cepat!

siapa kami?

speaker 1: Rizal Rashid

Merupakan seorang ‘Communication Coach‘ yang telah membantu ramai usahawan, bisnes owner dan juga profesional di luar sana untuk mahir bercakap dengan komunikasi berpengaruh, dan membantu ramai orang untuk tampil berani dan konfiden. seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia

Bersama mentor beliau ketika berguru secara one to one di Sri Lanka.

As seen on

speaker 2: Aifa azlan

Merupakan Founder dan pengasas kepada Aifa Cosmetik yang juga seorang social media influencer dan usahawan yang berjaya membina legasi perniagaan menggunakan platform social media. Mempunyai pengikut lebih 100 ribu pengikut dilaman Instagram dan Facebook.

Bermula sebagai seorang jururawat dan akhirnya berhenti dan fokus sepenuhnya kepada bidang perniagaan boleh dikatakan beliau ialah ‘From Nobody To Somebody‘. Hanya menggunakan ‘Personal Branding’ untuk mengenalkan produk & servis beliau, kemahiran ini dikongsi dengan ramai usahawan bahkan beliau berjaya ‘rekrut’ ramai agent beliau hanya dengan menggunakan kekuatan platform social media sahaja.

Beliau juga akan kongsikan strategi dan jatuh bangun beliau bagaimana membina social media yang telah hilang, bangkit bina semula dan akhirnya berjaya sehingga ke hari ini.

Baru-baru ini, beliau telah menerima pengiktirafan dari sebuah agensi di Indonesia dan tersenarai antara 30 orang wanita Inspirasi Indonesia, Wanita Kreatif Waninta Inovatif.

Hasil usaha dan kerja keras beliau yang membina legasi perniagaan dari bawah dan menggunakan kekuatan branding di social media telah menjadikan beliau terpilih dan di iktiraf di Indonesia.

wow! saya nak ikuti program ini!

Dengan pengalaman yang ada, kami janji anda akan belajar banyak perkara dan yang paling penting bermanfaat dan anda boleh terus praktikkan (Actionable Knowledge). Dalam sesi pembelajaran juga anda diberi peluang untuk bertanya soalan dan kami sedia untuk bantu anda terus maju dan meningkatkan lagi skill dan kemahiran anda untuk membina BRAND anda dengan lebih baik dan menggunakan social media sebagai platform membina income atau menjadi tempat untuk memberi inspirasi kepada ramai orang diluar sana.

sebelum tu, kami ada 4 bonus special untuk anda yang akan sertai program ini.

Bonus – bonus yang kami tawarkan ini bernilai lebih RM1900 dan anda akan dapat manfaat dari bonus-bonus yang kami berikan ini.

ONLINE GROUP COACHING 1 TO 1 BERNILAI RM1500

Untuk 50 orang terawal yang mendaftar ke program ini, anda akan ada akses dengan kami dan akan kami bantu secara online coaching 1 to 1. Bagi memastikan anda yang turut serta mendapat result yang terbaik, kami akan sedia memberi nasihat dan tunjuk ajar dan bimbingan secara terus 3 bulan selepas program. Anda boleh set masa dan bertanya kepada kami tentang masalah-masalah dan kami akan sedaya upaya membantu anda.

PRODUK-PRODUK KAMI BERNILAI RM250

Untuk 50 peserta terawal, anda akan mendapatkan produk-produk kami antaranya buku komunikasi berpengaruh dari Rizal Rashid dan juga produk Exclusive dari Aifa Azlan iaitu Minyak Booga yang sangat special dan istimewa ini. Buat apa nak beli kalau anda boleh dapat percuma dari kami dengan bonus istimewa ini.

social media tag laverage

Bonus yang sangat premium yang kami tawarkan untuk 50 orang yang bertuah iaitu Tag Laverage yang mana kami akan tag anda di posting atau story di platform social media kami yang akan memberi anda peluang untuk lebih expose dan ini antara strategi membina trust yang kuat di social media.

Domain name exclusive

Bonus ini kami akan bantu untuk anda dapatkan domain name yang terbaik untuk brand anda di social media. Banyak faktor yang perlu diambil kira untuk memastikan brand anda di social media mudah senang diingati dan kekal lama dan relevan. Kami bantu mudahkan kerja anda.

wow! bestnya. Berapa nilai investment untuk hadir ke program ini?

Dengan perkongsian dan pendedahan dari 2 orang yang pakar dan berpengalaman jatuh bangun dan bergelumung dengan strategi-strategi yang telah terbukti berjaya digunakan selepas melalui pelbagai proses dan experiment, nilai untuk hadir ke kelas ini memang tinggi. Tapi, anda hadir selama 2 hari, belajar teori dan praktikal, ikut Step by step dan take Action je, insya Allah Online presence anda akan menjadi lebih menarik dan anda akan berjaya dan tiru macam kami.

Mudah kan? Kalau ikutkan, dengan kepakaran 2 speaker ini, harga kami nak letak ribuan ringgit tapi kami tak kejam. Kami serius nak bantu dan tolong anda belajar dan adapt ilmu-ilmu yang PROVEN dan yang memang kami gunakan. Harga Asal untuk program ini ialah..

Harga Asal untuk program ini ialah RM5997 untuk seorang.

Tapi nilai itu mungkin tinggi bagi sesetengah anda yang baru nak start berniaga atau start membina platform social media mereka dengan lebih berkredibiliti. Jadi kami nak buka potongan diskaun khas untuk program full day (pagi hingga petang) dan yang bertuah dapat breakfast lagi dengan kami. So kami buka harga..

Harga Diskaun ialah RM897 untuk seorang. (Jimat banyak!)

Woww! memang banyak diskaun kami beri, khas sebab kami nak bantu anda berjaya membina ‘personal branding‘ di social media. Japppp! kami nak bagi lagi offer sempena launching exclusive program ini yang dibuka untuk 100 orang pertama yang mendaftar dan mendapatkan tiket, kami nak tawarkan harga super special iaitu.. 

RM 250 UNTUK SEORANG

Untuk 2 hari full program dan Bonus EXTRA khas untuk 50 yang terawal akan dapat sesi ‘Breakfast’ bersama kami. Boleh tanya soalan dan macam-macam lagi dalam sesi Exclusive ini. Best ke Best?

PROMOSI KHAS UNTUK 72 100 ORANG TERAWAL SAHAJA. Harga akan dinaikkan apabila cukup 100 orang! (Serius)

Nak daftar secara berkumpulan?

Kami ada tawaran istimewa untuk yang nak mendaftar secara berkumpulan. Tawaran dibuka untuk daftar seramai 5 orang dan anda akan mendapat percuma 1 seat atau pendaftaran seramai 10 orang dan anda akan mendapat 2 seat percuma.

Daftar servis SMS-Reminder kami untuk tidak terlepas offer dan promosi – promosi seterusnya. Isikan detail pada diruangan yang disediakan
jika terdapat masalah atau pertanyaan, boleh terus hubungi pegawai khidmat pelanggan kami

019 885 7600 Cikpuan rozlinita

0112 600 0112 Cikpuan syakila