Kombo exclusive buku rizal rashid!

Jualan telah ditutup. Terima Kasih semua yang membeli dan mendapatkan koleksi buku Rizal Rashid. Yang terlepas, join Telegram Channel ini untuk info terkini.

rizal rashid

2 buku kombo!

123 tips komunikasi berpengaruh

Didalam buku ini, anda bakal faham dan kuasai 123 tips komunikasi berpengaruh yang ringkas dan padat serta mudah di aplikasikan. Ilmu-ilmu ini ialah hasil daripada dapatan sepanjang belajar bersama ramai guru-guru komunikasi dalam dan luar negara dan experience serta real case study yang saya sendiri alami.

Antara perkongsian menarik dalam buku ini ialah tentang teknik komunikasi hebat. Bagaimana menjadi komunikator yang hebat dan berpengaruh, dan kisah-kisah storytelling komunikasi yang menarik untuk anda baca.

Anda juga akan pelajari ilmu untuk boost confidence. Best dan sangat premium ilmu-ilmu dalam buku ini yang bakal anda kuasai dan pelajari. Ilmu-ilmu ini saya garabkan dalam buku ini dan semoga ianya memberi banyak manfaat kepada anda yang membacanya.

Buku ini telah melalui cetakan kedua. Semasa cetakan pertama yang lepas, jualan sangat mengalakkan Alhamdulillah Insya Allah anda akan dapat sesuatu yang bermanfaat dalam perkongsian didalam buku ini.

naskah telah terjual

the art of building rapport

Ini ialah buku kedua keluaran Saya. Didalam buku ini, anda bakal faham dan kuasai satu teknik atau satu seni yang sangat penting dalam komunikasi iaitu ‘Rapport‘. Teknik & contoh yang dikongsikan dalam buku ini  juga ialah hasil pengalaman saya sendiri.

Saya dah cuba semua teknik yang saya ajar dan memang best & menjadi. Saya berikan juga contoh-contoh bagaimana anda nak buat dan lakukan. Serius best!

Ada student saya pernah kupas video Ustaz Ebit Liew tentang bagaimana beliau gunakan teknik-teknik rapport yang ada dalam buku saya ini yang mana Ustaz Ebit Liew telah gunakan hingga audiens/viewer atau orang yang dibantu rasa best, rapat dan seronok dengan Ustaz.

Apabila kita dapat membina rapport dengan baik, ini akan membuatkan orang suka dan seronok dengan anda.

Buku ini sudah masuk cetakan ketiga dan untuk new updates ini (cetakan ketiga) saya letakkan juga video saya (anda hanya scan QR code sahaja nanti) dan saya akan berikan video penerangan tentang setiap teknik dalam bentuk video untuk memudahkan anda faham.

naskah telah terjual

REVIEW

Dengarkan perkongsian dan review dari CikPuan @nurfarawahidah tentang buku ‘123 Tips Komunikasi Berpengaruh’ oleh Rizal Rashid

Buku Paling Penting Untuk Saya. (The Arts Of Building Rapport)

Mohd Amirul Aizad

Saya dah grab buku sifu.. memang terbaik sangat berguna pada saya yang lemah komunikasi. TQ Tuan Rizal Rashid

Mira Wulan

Biodata penulis

As Seen On

rizal rashid

Mohd Rizal Bin Abd Rashid Merupakan Seorang Jurulatih Bertauliah Daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) Dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Beliau Mempunyai Kepakaran Dalam Komunikasi Berpengaruh Dan Telah Mengendalikan Banyak Bengkel Serta Seminar Serta Melatih Ribuan Bisnes Owner, Usahawan Dan Professional Dalam Dan Luar Negara Fokus Kepada Komunikasi Berpengaruh Dan Body Language.

Beliau Merupakan Anak Malaysia Pertama Yang Bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau Bertalaqqi Secara Berdepan Dan One To One Untuk Menyedut Segala Ilmu #Worldclass Untuk Dikongsikan Kepada Seluruh Rakyat Malaysia. Hasil Dari Berguru Dengan Ramai Individu Ternama Dalam Komunikasi Serta Pengalaman Yang Luas, Beliau Adunkan Dan Berjaya Memformulasikan Modul Dan Membina Teknologi Komunikasi Berpengaruh Pertama Di Malaysia Untuk Sesiapa Sahaja Yang Mahukan Kejayaan. Beliau Percaya, ‘Success Led By The Power Of Communication’

Beliau Merupakan Founder Dan Pengasas Bagi Seminar Komunikasi Terbesar Di Malaysia Iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ Yang Membariskan Ramai Speaker-Speaker Hebat Seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal Dan Ramai Lagi.

Sekarang beliau sedang menghostkan rancangan LIVE ‘Bicara Inspirasi’ yang bersiaran di Facebook dan Youtube bersama ramai tetamu jemputan seperti Ustaz Zul Ramli, Mr Kokom, Bro Amin Idris, Tuan Hj Asri dan ramai lagi.

sebarang pertanyaan

Sila hubungi team saya di talian 019 885 7600 atau 0112 600 0112. Terima kasih