Kalau anda seorang TRAINER, SPEAKER, COACH, SME (Subject Matter Expert) yang nak besarkan lagi income anda, tambah baik skill pengajaran dan kuasai teknik bagaimana nak buat audiens teruja, suka dan akhirnya anda dipanggil berkali-kali untuk berikan training kepada mereka walaupun di Zaman Pandemik ini, teruskan bacaan anda..

Program ini terhad untuk 300 peserta terawal sahaja!

Tawaran ke program High Income Trainer tinggal

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Creating High Profit Trainer

INFO PENTING PROGRAM

12 MAC 2022 (SABTU)

ADVANCED ZOOM MEETING

09.00 PAGI HINGGA 05.00 PETANG

Tahun 2020 dan 2021 adalah tahun yang sangat mencabar bagi industri latihan. Kami sendiri melalui zaman yang boleh dikatakan sangat sangat mencabar. Ada rakan-rakan seindustri hingga tukar bisnes model dan sebagainya.

 

Alhamdulillah kami berjaya survive dan maintain bahkan membesarkan lagi potensi ‘income’ syarikat setelah mencuba pelbagai teknik dan strategi. Alhamdulillah. Saya nak kongsikan teknik, strategi dan skill yang telah kami gunakan untuk membangun di zaman pandemik yang mencabar dalam program terbaru di tahun baru 2022 ini khusus untuk Trainer, Speaker dan coach diluar sana dalam program ‘HIGH INCOME TRAINER’

 

Program ni memang kami khaskan kepada trainer atau speaker yang berada di dalam industri training yang nak tahu rahsia menjana pendapatan 5 ke 6 angka sebulan. Ya hanya dengan training sahaja.

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI?

[ 1 ] – Strategi membina kepercayaan audiens

Dalam dunia training, TRUST adalah salahsatu perkara yang akan menyumbang jika anda nak jadi High Income Trainer (HIT). Justeru antara kunci yang saya akan kongsikan dengan anda adalah cara membina TRUST yang akan menyumbang kepada High Income Trainer.

[ 2 ] – Tiga (3) Elemen Penting dalam menjadi High Income Trainer

Ada 3 elemen yang bakal saya kongsikan dalam program ini nanti untuk menjadi trainer yang berincome besar. Apa yang saya bakal kongsikan nanti semua adalah elemen yang memang saya gunakan dan pastikan untuk ada.

[ 3 ] – Tiga (3) Niche Utama mencapai High Income Trainer

 

Niche apa yang mudah untuk jadi trainer yang boleh dibayar tinggi. Ataupun jika anda dah ada kemahiran niche sendiri, bagaimana nak olah modul dan niche nada menjadi permintaan tinggi.

[ 4 ] – Teknik ‘seeding’ (Softsell) yang luarbiasa!

Apakah Teknik ‘seeding’ (Softsell) yang dilakukan oleh master trainer antarabangsa untuk menjual program sambungan anda dengan lebih baik dan berkesan.

Adakah anda seorang trainer , speakar, SME (Subject Matter Expert) yang masih mencari – cari teknik dan strategi untuk berkembang? membesarkankan lagi income walaupun sewaktu pandemik ini?

Buntu nak fikir strategi dan teknik untuk latihan – latihan dan coaching.

Nak tambah baik skil pengajaran supaya audiens sentiasa teruja dan nak kita.

Apa teknik untuk dapat program ‘inhouse‘ tanpa perlu ketuk pintu sana sini.

Anda juga akan menerima E-Workbook Exclusive program yang bernilai RM98

Kami perlukan komitmen anda kerana program ini akan mengubah cara anda memandang ke arah dunia latihan, dan tindakan anda akan menentukan kejayaan. Oleh itu TIADA RAKAMAN PROGRAM akan diberikan. Anda perlu fokus dan ikuti program ini dengan sebaiknya.

SIAPA SAYA YANG BAKAL BANTU ANDA?

Mohd Rizal Bin Abd Rashid merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Beliau mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Beliau merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Hasil dari berguru dengan ramai individu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya, ‘success led by the power of communication’

Beliau merupakan founder dan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker-speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.

As Seen On

Pernah dijemput berkongsi kepakaran di Astro Awani, RTM, TV Al-Hijrah, BernamaTV dan selalu ke udara di Ikim.FM untuk berkongsi kepakaran dalam bidang ‘komunikasi berpengaruh’ kepada ramai orang diluar sana.

Berguru dengan World Champion Public Speaking 2014 di Sri Lanka dan pernah membawa mentor beliau ini terbang ke Kuala Lumpur dan berkongsi dengan rakyat Malaysia dalam program komunikasi terbesar di Malaysia iaitu Program Now Everyone Can Speak.

Gambar bersama peserta-peserta yang telah hadir ke program – program fizikal yang lepas.

PERINGATAN MESRA…

Segala konten dalam program ini adalah 100% dari apa yang saya dan team buat dan lakukan yang telah berikan pulangan dan impak kepada saya dan team walaupun di zaman Pandemik.

Kami kongsikan agar rakan-rakan yang berada dalam industri latihan juga dapat ikut dan apply sekali segala ilmu yang bakal dikongsikan nanti. Saya bongkar semua rahsia kami.

ANTARA PELAJAR SAYA YANG DAH BERJAYA UPGRADE

Dulu closing sorang je, sekarang dah tahu teknik nak pengaruhi audiens dan berjaya closed lebih ramai.
 
Beliau cari guru untuk upgrade skill komunikasi dan akhirnya bertemu dengan Tuan Rizal Rashid. Terus sign up sesi coaching one to one dan next seminar beliau dah berjaya upgrade dan closing beliau bertambah baik. Nampak improvement!

Berapa Kos pelaburan ilmu untuk sertai program ini?.

Ini ialah 100% program terbaru dan saya serius nak bantu anda untuk berjaya. Ilmu-ilmu yang bakal saya kongsikan ini nanti pasti mampu beri pulangan berkali-kali ganda dari pelaburan yang anda keluarkan sekarang. Yang penting adalah komitemen dan tindakan anda selepas belajar dan hadir ke program ini.

 

Untuk 200 peserta yang terawal, kami tawarkan pada harga RM57 untuk seorang.

SEBARANG PERTANYAAN, HUBUNGI 019 885 7600

Terima Kasih dan semoga bermanfaat