DISCLAIMER / PENAFIAN

1. Pihak Neuronworks International Sdn. Bhd. secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari video Communication Digital Masterclass ini.

2. Anda tidak dibenarkan untuk share, screenshoot atau mengambil gambar dari video – video ini dan disebarkan tanpa persetujuan dari pihak Neuronworks International Sdn Bhd.

3. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak Neuronworks International Sdn. Bhd.  untuk kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan.

4. Tidak ada jaminan kandungan di dalam video – video ini memberikan hasil seperti yang dinyatakan. Terdapat faktor-faktor lain yang menentukan sesuatu kejayaan.

5. Tiada tuntutan, tindakan atau prosiding undang-undang berkaitan dengan video ini yang dibawa oleh mana-mana individu atau syarikat yang merujuk kepada maklumat di video ini akan dilayan oleh pihak Neuronworks International Sdn Bhd.

6. Pembayaran yang telah dibuat tidak akan dikembalikan.