speak 2021

PROGRAM KHAS untuk anda yang nak belajar Rahsia dan Magic terbesar untuk membina hubungan supaya audiens anda, pelanggan anda, staff & team anda percaya, suka dan selesa dengan cara anda seterusnya mudah untuk mempengaruhi mereka setelah mereka trust dan selesa dengan anda.

Tawaran Istimewa untuk ke program ‘The Art Of Building Rapport’ serendah RM17 seorang untuk 100 pax yang terawal. Selepas habis, harga akan dinaikkan.

Promosi ke program The Arts Of Buiding Rapport tinggal

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“The Subliminal Art of How To Make Other People Love You”

MAKLUMAT PENTING THE ARTS OF BUILDING RAPPORT

11 SEPTEMBER 2021 (SABTU)

ADVANCED ZOOM MEETING

08.00 PAGI HINGGA 1.00 PETANG

3 BONUS ISTIMEWA UNTUK SEMUA PESERTA

1 . GROUP SUPPORT FACEBOOK BERNILAI RM149

Dalam group ini kami akan bantu anda. Segala info tentang program juga akan kami letakkan di dalam group ini nanti. Akan ada perkongsian dari peserta-peserta yang akan membakar semangat anda untuk terus berjaya

2. RAKAMAN PENUH PROGRAM BERNILAI RM199

Kami sangat berhati-hati untuk memberikan rakaman penuh program kerana kami tahu nilai premium disetiap konten yang dipersembahkan disetiap program. Tapi untuk program kali ini kami dah decide nak berikan rakaman penuh kepada semua peserta. Anda boleh ulang tonton dan ulangkaji semula. Sangat beruntung!

3. E-WORKBOOK BERNILAI RM98

Kami berikan E-Workbook Exclusive untuk anda mudah belajar dalam program ini nanti. Anda boleh muat turun dan dicetak untuk memudahkan proses pembelajaran.

Semua bonus diatas akan diberikan kepada semua yang mendaftar ke THE ARTS OF BUILDING RAPPORT

Pernah tak anda berjumpa dengan seseorang yang anda baru jumpa tapi seolah olah macam dah lama kenal? Apa yang kita rasa? rasa best… rasa ada chemistry… lepas salam kita pun kata “nanti kita sambung lagi ya..

Kenapa kita rasa macam tu? Antara sebabnya adalah kita mempunyai persamaan dengan orang tersebut.. akhirnya kita pun ngam dengan dia walaupun baru first time jumpa. 

Dan the best part, kita sebenarnya boleh bina hubungan untuk membuatkan orang ‘ngam’ dengan kita.

Formula ‘Kenal, Suka, Percaya’. Orang wajib suka before dia boleh percaya kepada kita. Jadi, apa teknik paling mudah untuk kita buatkan orang suka?

Inilah yang akan kami bongkarkan dalam program terbaru kami, ‘The Arts Of building Rapport

APA KELEBIHAN MEMAHAMI DAN APPLY TEKNIK ‘RAPPORT’

Bila nak buat sales, orang yang anda approach akan rasa selesa, tak terasa anda terus menjual dan mereka seronok membuat jual beli dengan anda.

Hubungan dengan rakan-rakan akan menjadi akrab, dan lebih mudah untuk dipercayai dan bekerjasama.

Hubungan bos dan staf / team akan lebih dihargai. Staff / team akan suka pada anda sebagai seorang leader tapi tetap anda akan dihormati.

Senang untuk dapat peluang business kerana anda selalu di ingati dan orang sekeliling selesa dan percayakan anda.

ILMU INI AKAN BANTU ANDA

✔️ Dapat membina Magic yang luar biasa Dalam Hubungan Anda dengan orang sekeliling

✔️ Memahami seni membina First Impression Yang Hebat . Suka. Selesa.

✔️ Mendapatkan ‘Shortcut‘ untuk memenangi hati orang sekeliling dengan teknik yang mudah.

✔️ Win Their Hearts. Live In Their Mind. Forever. Orang akan sentiasa ingat anda.

Segala teknik yang akan diajar nanti bukanlah terlalu rahsia. Ada teknik yang mungkin anda pernah amalkan cuma program ini akan bantu anda memahami sains disebalik setiap teknik dan cara untuk anda apply dan gunakan seharian dengan mudah dan memberikan hasil.

Anda SERIUS nak mendalami ilmu membina hubungan atau rapport yang sangat powerful ini? Teruskan bacaan anda..

Saya perkenalkan The Arts Of Building Rapport dengan kuasa ‘5 MODUL UTAMA’ yang Proven, Praktikal dan terbukti berjaya meningkatkan kualiti komunikasi berpengaruh individu dan pasukan!

5 MODUL POWER YANG BAKAL ANDA PELAJARI

MODUL #1 – 4 LANGKAH UNTUK MEMPENGARUHI MANUSIA

Dalam modul ini anda akan belajar tentang 4 langkah untuk mempengaruhi dan  yang paling penting, ‘rapport‘ adalah salah satu komponen yang penting dan ada dalam 4 langkah ini dan anda akan tahu betapa pentingnya pengunaan rapport dalam mempengaruhi.

MODUL #2 – 2 RULES UNTUK DISENANGI ORANG SEKELILING

Ada 2 rules penting atau syarat utama untuk membuatkan orang sekeliling suka dan selesa dengan anda. Kenapa anda perlu tahu ilmu ini? kerana ia akan membantu dan memudahkan anda faham penggunaan rapport.

MODUL #3 – TEKNIK BERKOMUNIKASI & MENYAMPAIKAN MESEJ YANG BETUL

Bagaimana untuk berkomunikasi dan menyampaikan mesej agar kita lebih disenangi dan mudah untuk mempengaruhi? Saya kongsikan dalam modul ini untuk anda faham dan praktikkan.

MODUL #4 – 30 SENI UNTUK MEMBINA RAPPORT

Modul yang paling utama dalam program ini dan kita akan berikan 30 seni dan teknik beserta contoh sebenar dan real case study dari kami sendiri serta student-student yang telah belajar dan apply segala ilmu dan teknik rapport yang diajar.

MODUL #5 – RAPPORT YANG DIGUNAKAN PEMIMPIN DUNIA

Apakah seni membina rapport yang selalu dan biasa digunakan oleh pemimpin berpengaruh dunia? Kita akan lihat betapa rapport adalah ‘tools’ yang memang digunakan oleh pemimpin dunia.

Dan banyak lagi tips dan teknik yang bakal anda pelajari dan kuasai dalam program selama sehari ini. Program ini sangat menekankan kepada Premium Content dan Actionable Knowledge kerana ilmu komunikasi adalah ilmu yang harus di pelajari bukan hanya teori bahkan sesi praktikal yang efektif juga akan membantu sesi pemahaman kepada sesuatu modul. So, anda akan lalui dan ‘breakthrough’ banyak perkara dalam program sehari ini. Adakah anda bersedia untuk DIUBAH?

BAGAIMANA SESI PROGRAM ONLINE INI BERLANGSUNG?

Program ini akan dijalankan sepenuhnya diatas platform Zoom Meeting dan secara LIVE Event. Link akan diberikan sebelum program bermula. Peserta akan melalui sesi dan experience seperti dalam dewan seminar dengan two way communication antara speaker dan peserta.

Kami dah anjurkan banyak kali program secara online. Alhamdulillah Feedback sangat baik. Peserta akan lalui dan experience sesi yang Insya Allah sama macam ‘real class

Peserta juga akan diminta untuk ‘ON’ video ketika sesi berlangsung untuk capaian dan engagement yang lebih baik. (jika ada masalah video, maklumkan pada team)

SIAPA SAYA YANG AKAN BANTU ANDA

RIZAL RASHID – Jurulatih Komunikasi

Merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.

Merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Hasil dari berguru dengan ramai idividu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya ‘success led by the power of communication’

Merupakan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker – speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.

As Seen On

Pernah dijemput berkongsi kepakaran di Astro Awani, RTM, TV Al-Hijrah, BernamaTV dan selalu ke udara di Ikim.FM untuk berkongsi kepakaran dalam bidang ‘komunikasi berpengaruh’ kepada ramai orang diluar sana.

Berguru dengan World Champion Public Speaking 2014 di Sri Lanka dan pernah membawa mentor beliau ini terbang ke Kuala Lumpur dan berkongsi dengan rakyat Malaysia dalam program komunikasi terbesar di Malaysia iaitu Program Now Everyone Can Speak.

Gambar bersama peserta-peserta yang telah hadir ke program – program yang lepas.

INI ANTARA STUDENT YANG SAYA TELAH BANTU DAN UPGRADE!

Dulu closing sorang je, sekarang dah tahu teknik nak pengaruhi audiens dan berjaya closed lebih ramai.
 
Beliau cari guru untuk upgrade skill komunikasi dan akhirnya bertemu dengan Tuan Rizal Rashid. Terus sign up sesi coaching one to one dan next seminar beliau dah berjaya upgrade dan closing beliau bertambah baik. Nampak improvement!
Syukur tuan, sebab saya dah boleh bercakap. Nak berjaya tak kira buat apa pun, bukan hanya kena belajar tapi ACTION yang kita ambil akan push kita untuk berjaya.
 
CikPuan Saurah ini buktinya. Orang nya berpurdah, mula-mula jumpa saya memang banyak yang perlu di improve. Tapi Alhamdulillah berkat usaha beliau belajar kini berjaya berubah menjadi lebih baik dalam komunikasi.
‘Darah gemuruh tu kalau tengok orang depan saya, jantung ini boleh meloncat keluar’ Cikpuan Adilah
 
Punyalah takut nak bercakap sampai macam ni sekali. Kini dah berjaya selepas belajar dengan Tuan Rizal Rashid, beliau boleh bercakap dihadapan dengan lebih baik hingga anjurkan kelas mengajar orang berniaga dan fokus kepada apa yang beliau expert.

Dr Norra merupakan seorang Dr Perubatan dari sebuah Hospital Kerajaan di Kuantan.

Sebagai seorang ketua bahagian disebuah bahagian yang sangat penting, kepimpinan dan kemahiran komunikasi sangat diutamakan dan beliau tidak berfikir panjang dan terus berguru dengan Rizal Rashid untuk UPGRADE skill komunikasi beliau.

 

Tuan Nizam Khan atau mesra di panggil #CikguRimau merupakan seorang individu hebat dan penting membantu syarikat Ade Azhar trading membesarkan legasi perniagaan.

Menjadi trainer/coach kepada ramai remaja dan golongan belia yang nak terlibat dalam bidang jualan menjadi kemahiran komunikasi berpengaruh sangat penting bagi beliau.

Tuan Jubair merupakan pemilik Arnab Village iaitu taman Arnab yang sangat popular di Ranau Sabah.

Dengan jumlah ahli pasukan / team yang semakin berkembang, kepentingan komunikasi juga penting dan menjadikan beliau sentiasa upgrade dan dapat membimbing staff dan team beliau menuju lebih kejayaan.

Dan ramai lagi yang telah dibantu daripada pelbagai latar belakang antaranya pendidik, trainer, speaker, penjual insurance, penjual penapis air, kakitangan kerajaan dan sebagainya.

NILAI INVESTMENT ILMU UNTUK HADIRI PROGRAM INI

Dengan pengalaman, kemahiran serta hasil impak dari student-student yang pernah hadir dan belajar, memang nilai yang patut ditawarkan untuk hadir ke program ini tinggi.

 Tapi bukan nilai yang menjadi ukuran. Yang penting, anda yang hadir dapat belajar, experience dan take action dari segala skills dan ilmu yang teori dan juga praktikal yang bakal anda pelajari dan ‘breakthrough‘ sepanjang program berlangsung.

Kami tawarkan pada harga istimewa tak masuk akal serendah RM17 sahaja untuk seorang. Promosi ini kami tawarkan untuk 100 orang yang terawal sahaja. Harga akan naik selepas 100 pax ini habis terjual.

Daftar segera dibawah!

SEBARANG PERMASALAHAN DAN PERTANYAAN, HUBUNGI TEAM KAMI:-

Cikpuan Lin di talian 019 885 7600 atau 0112 600 0112

(Head Of Customer Care)

p/s: Pengalaman lepas ramai terlepas promosi ini. Jika anda baca sehingga ke sini maksudnya anda perlu ambil tindakan segera!